Wednesday 4 March 2020

COVER REVEAL: Surrender by Fiona Cole


Release Date: March 18, 2020
Genre: M/M Contemporary Romance Novella

SYNOPSIS
Who knew planning a wedding could be so har
He said yes and that had been all that mattered.
So why did he give excuse after excuse to not set a date to say our "I dos"?
Why wasn't he my husband yet
I didn't know, but by the end of the night, I was going to find out.
No matter what tactics I had to use. Even if they were dirty.
Especially if they were dirty.



EXCERPT
I’d just pulled the straws out from where I’d kicked them in a corner when the storeroom door went flying open, clanging against the wall.
“What the fuck?” I stood, ready to yell at whoever thought it was a smart idea to slam doors in my fucking bar.
The words died in my throat when I saw Jake standing mostly cast in shadow in the dark hallway. His shoulders were pulled back and his fists clenched and unclenched by his side. My lips tipped up on one side, loving to see how eager he was to touch me. But when I scanned his body and finally reached his face, I realized it probably wasn’t desire that had him holding back from reaching for me.
The muscle in his jaw ticked so hard I could see it under all the scruff. His nostrils flared under his eyes that raged like an ocean in an angry storm.
I dropped the box and rushed to him, hands out, worried about what put that look there. “Jake, what the hell? What happened?”
“We’re going home, right now.”
“What? Ja—”
“Right. Fucking. Now.”
I froze, dropping my hands to my side, shocked at him almost yelling at me. Jake rarely raised his voice and never at me.
He snagged a hand around my bicep and dragged me past a guilty looking Daniel.
What the hell was going on?
I tried to get him to stop, but he used sheer brute force to pull me all the way to the door, shoving people out of the way without apology. The cool night air hit me, and my mind was so lost trying to catch up to the change in mood, I stumbled behind him through the parking lot until we stood by his car.
“Jake?”
“Get in the car, Jackson. We’ll talk when we get home.”
“Can I at least know what the hell happened?”
He closed his eyes and seemed to be counting to ten. “Please.”
Confusion had been the only emotion rolling through me since he came barging in. But hearing his pleading tone to not push him, the way he stayed silent the entire drive back home, fear washed over me like I’d never felt before.
I was going to lose him. I didn’t know why, but I could feel it in my bones. I was going to lose him.
I should have married him when I had the chance.

GIVEAWAY

ABOUT THE AUTHOR
Fiona Cole is a military wife and a stay at home mom with degrees in biology and chemistry. As much as she loved science, she decided to postpone her career to stay at home with her two little girls, and immersed herself in the world of books until finally deciding to write her own.

CONNECT WITH FIONA
Newsletter Sign Up: http://bit.ly/2tvtGIV
Facebook Author Page: http://bit.ly/2uulD0i
Facebook Reader Group: http://bit.ly/2uSdsgG
Goodreads Author Page: http://bit.ly/2ur1d9S
Amazon Author Page: http://amzn.to/2uqWZ2k
BookBub Author Page: http://bit.ly/2yL3Bui

COVER REVEAL: Bohemian Mark by Misty Walker


Happy Cover Reveal for Bohemian Mark by Author Misty Walker coming March 18th!

BLURB:
In a family like mine, you’re not expected to do better.
You toe the line. You walk the line. You stay in the lines.
It’s been this way for generations.
Until me.
My dreams are bigger than what can fit in a travel trailer. My mind wants more than to hammer nails all day. And worst of all, my body craves something a woman can’t give me.
But I can hide in my lies. I’ve been doing it my whole life.

Then came Mark.
Loud. Unapologetic. A human wrecking ball determined to crash through my walls, all while wearing an animal print, sequined Gucci pantsuit.
The lines are no longer straight. My neatly drawn path is gone.
But he’s about to show me how to handle the curves.

This sexy m/m romance is the second book in the standalone Traveler Series.
Book 1: Bohemian Law (Thea and Law)
Book 2: Bohemian Mark (Leander and Mark)


PREORDER:

Start Bohemian Law now! FREE in KU!


GIVEAWAY: 
Enter to win a $50 Amazon Gift Card to celebrate!
ABOUT THE AUTHOR:
Misty Walker has been writing stories, articles, and poems since junior high. Preferring to stay behind the scenes until now, she has been an avid romance reader, a blogger, and an audiobook proofer for the last fifteen years. Growing up in a nomadic household, Misty has lived all up and down the western USA, but recently settled in Reno, Nevada. Misty is a mom to two kids who are slowly trying to kill her, but they are cute, so she will keep them. She just celebrated her sixteen-year anniversary with her computer geek husband and has two dogs, Dunkin and Dutch, that are her constant companions while she happily reads and writes her life away.

Miodrag Majić - Deca zla


Izdavač - VULKAN IZDAVAŠTVO

"Shvatiš da život nema pravila ni jasnih, zauvek, datih kriterijuma o dobru i zlu. Čudo je život, dobri moj! Čudo! I kao što reče Atikus Finč, ne možeš razumeti čoveka dok se ne uvučeš u njegovu kožu i ne prošetaš u njoj!"

Nakon ove priče prosto shvatiš da nešto ovako temeljno napisano, bez ijedne propuštene sitnice, detalja, može potpisati osoba koja je u svom životu mimo pisanja itekako deo sudstva, advokature i prava. Miodrag Majić, jedan od sudija apelacionog suda u Beogradu, osoba koja svojom pojavom zrači na jedan skroz neočekivan način i osoba sa čijom sam knjigom ja itekako iznenađena. 
 
Prisustvovala sam skoro na promociji knjige Deca zla i pokušala da saslušam ono što nije spojler a u isto vreme da ne čujem bilo koji detalj otkriven te večeri. U ovom trenutku, nakon pročitane knjige, žao mi je samo što je nisam pročitala pre same promocije jer sa završenom knjigom u meni se probudilo milion pitanja. Kada jedan od sudija napiše roman sličan ovome, ovi žmarci koji prolaze mojim telom probude u meni razmišljanja šta je od svega ovoga realno, istinito. Miodrag je pred nama stavio zagonetku čije pitanje nije ni postavio. Šta je od svega ovoga stvarno? Šta se od svega ovoga desilo, osetilo, preživelo.
 
Jaka priča koja drma pravdu u svima nama. Priča o sudbinama svakog *deteta zla* koje je sudbina obeležila i pre nego je udahnulo svoj prvi dah.
 
Kada prošlost zakuca, kada kletva i bol stignu, navuku se oblaci. Gusti crni oblaci iz kojih samo gromovi udaraju baš gde treba. Neočekivano ovaj grom ima malo šire posledice, mrsi malo veće konce, plete malo gušću mrežu.
 
Živimo u vremenu gde možemo jasno da kažemo da to je to. Da to se dešava, da to se desilo. Kada uparimo ovu priču sa pričama koje su ispričane o ne tako davno prošlom vremenu, shvatimo da nema nevinih u dve zaraćene strane kada je reč o onima koji nose u rukama hladno oružje. Nevini su oni slučajni, koji samo svojim srcem brane svetinju, brane život i uverenje.

"Postoje stvari koje je bolje nikada ne saznati. Ne postajemo od svake istine bolji."

Znate li ko su Deca zla? Sva ona nerođena bića koja su po rođenju osuđena na bol, patnju. Svi oni koje život i pre vremena nauči da je osveta jedino što će ga voditi kroz život. Sve one pahulje koje se istope a da ni ne osete dodir majke koja ih silom prilika otuđi od sebe. 
 
Kao žena možda bih trebala da opravdam sve ovo i kažem "Ako, i treba da ih sve to stigne!"
Kao čovek možda bih trebala da kažem "nije trebalo, pustite neka ih pravda stigne."
I evo sad sam ispred ta dva puta. Na koji krenuti i kome se prikloniti. Kojim zakoračiti a da pritom ne postanem i sama zla u svojim mislima. I dok to mislim iskrsne ono Majićevo:

"Um je naš najveći neprijatelj. Tera nas da previđamo stvari. Rutina i ponavljanje čine da na činjenice gledamo očima koje su već donele zaključke. Kada se mučimo da nađemo odgovor, uvek postoji nešto što smo prevideli. A to nešto ne vidimo jer je suviše blizu našeg oka. "

Nakon pročitane knjige ja odlučujem kojim cu očima gledati na sve pročitano. I ma koliko ne želela da ispadnem negativna sa pogledom na svet, ne mogu a da ne pomislim kako je ovaj svet kvaran. Sudija je napisao knjigu koja priča priču o tužilaštvu, o korupciji, o rupama u zakonu, o tome kako ljudi ne prezaju ni pred čim kako bi svoje dupe sačuvali. Koliko je ispravnih?
 
Kada se ova priča Nikole Bobića zaokružila, pala je zavesa na poneka moja uverenja što možda i jeste bio cilj samog pisca. Ja sam ostala nema. Nema pred svim istinama koje ova knjiga nudi. Nema pred svakim saplitanjem, preplitanjem, podmetanjem i zaletanjem. Pred svakim zidom u koji su ovi borci za ispravno udarili. Svaki od onih koji su se u romanu borili za život, borili za mir i spasenje svake izgubljene duše.
 
Da li je triler ili krimi priča skroz je nebitno jer nas ošamari na skroz drugačiji način od onog na koji smo navikli. Na najrealniji način koji može da struji pravosuđem.
Ovo je priča o korupciji, večitoj borbi običnog čoveka protiv onih nedodirljivih Bogova kojima ne smemo da priđemo.

"Bio je svestan da u sistemu duboko ogrezlom u korupciju nije bilo mesta za heroje..."

Ovo je priča o tome da prijatelje možemo izbrojati na prste i da su često to vukovi koji čim namirišu krv postanu sve samo ne prijatelji. Nekad te maske spadnu na vreme a nekad nažalost đavo odnese šalu.

"Niko nas tako lako ne navede na pogrešne zaključke kao prijatelji, gospodine. Savete prijatelja neophodno je uzimati sa posebnom rezervom."

Ovo je priča o advokatu koji pokušava da se izbori sa demonima, advokatu koji itekako poklekne porocima koji ga dovode do ruba svesnosti. Ovo je beseda o čoveku koga kandže prodanosti nisu ogrebale, nisu zarazile. Priča o osobi koja itekako zna kako funkcioniše pravda i po koga prvo dođe.

"Možeš biti najneviniji na svetu, ako postoji dovoljno dokaza da si kriv, otićićeš u pakao! S druge strane, možeš biti kriv kao crn đavo, ali ako tužilac ne pronađe gde kriješ rogove i ne predoči ih sudu, najviše što će moći jeste da penzionerima na Kalemegdanu priča priču o tome kako je sistem nesavršen."

Na kraju priču zaokruži činjenica da je ovo zločin strasti, osvete, opomene, simbolike kako kaže Majić.
Ja mogu da dodam da je ovo malo više od toga. Priča sa ubistvima, priča sa junacima koji umeju da prkose, koji umeju da pokažu zube. Pisac se poigrao mojim umom i uvukao me u srž nečije boli, nečijeg bezobrazluka,nečije ljubavi, nečije patnje. 
 
"U svakom poslu, pa i u ovom, postoje profesionalci i autsajderi." 
 
U svakom poslu... Što se tiče pisanja, Miodrag je ovim romanom pokazao da stoji rame uz rame sa profesionalcima ovog žanra. Može da im parira i da kaže - tu sam.

"Kao nikada ranije, znao sam da to nije bio moj slučaj. Bio je to osećaj sličan onome kada znate da voz, iako izgleda kao i svaki drugi, nije vaš i da, bez obzira na to što se na njemu nalazi oznaka odredišta i što vas kondukter poziva da požurite, u njega ne treba ući. Postojao je taj neki osećaj... To nešto, što je trebalo poslušati."

Za ljubitelje trilera i krimi romana, pun pogodak.