Wednesday 25 July 2018

COVER REVEAL: Love Online by Penelope Ward


A Standalone Contemporary Romance Novel
By: NY Times, USA Today, and #1 Wall Street Journal Best Selling Author, Penelope Ward
RELEASE DATE: August 27, 2018

Photo/Cover Details:
Cover designer: Letitia Hasser, RBA designs
Cover Model: Eddy Putter
Cover Photography: Nicole Langholz

SYNOPSIS:
From New York Times bestselling author Penelope Ward, comes a new, sexy STANDALONE novel.

We met in the least likely of places. It started out innocently enough. I was “ScreenGod” and she was “Montana,” but of course, those weren’t our actual names, just the virtual cloaks we hid behind.
Logging in at night and talking to her was my escape—my sanctuary.
Her real name was Eden, I’d soon come to find out.
From the first time we connected online, I found myself transfixed.
She was an addiction.

At first, we knew nothing about each other’s real identities…and she was adamant that we keep things that way. Anonymity had no effect on our unstoppable chemistry, though. If anything, it allowed us to open up even more in ways we may not have otherwise.
Eden was funny, intelligent, gorgeous—everything I’d ever wanted in a woman.
But I couldn’t really have her.
I had accepted things would have to stay the way they were—until the day I found a clue that led me straight to her.
So I took a chance.
And that was when our love story really began.


**Watch out for a special excerpt sneak peak of Love Online on August 22nd!!**

LINKS TO LOVE ONLINE:
Amazon Paperback Pre-order: https://amzn.to/2OcMHus
Exclusive iBooks Pre-order ➜https://apple.co/2LzO4om
Add to Goodreads ➜http://bit.ly/2LJjHso

Sign up to be alerted when it goes live on Amazon here: http://eepurl.com/MnXoH
**No Amazon e-book preorder. Will go live on/around release day

Erin Vot - Princ od papira (The Royals #2)


Izdavač - VULKAN IZDAVAŠTVO
Suzanin osvrt na prvu knjigu možete pročitati OVDE

Tajne, izdaje i neprijatelji... Parola snađi se ako možeš, ako nisi dovoljno jak propadaš. Jači pobeđuje i ima vođstvo. Jači u svemu, imenu, poreklu, bogatstvu.
Kada je pala senka na porodicu Rojalovih, kada je Ela pobegla iz kuće u kojoj je pronašla delimični mir, sve se raspalo. Rid uništitelj uspeo je da svojim ćutanjem dovede Elu do donošenja zakljucčka koji joj nisu bili potrebni u životu, ni njoj, ni njima dvoma, ni svima ostalima u kući. 

Ela i Rid, ljubav tek stavljena na klimave noge i njihova rešenost da su ipak ok jedno za drugo. Njegova prošlost i njena naivnost uprkos teškom životu, mešaju se i pretvaraju ono lepo u ružno. Spletkarenja nebitne osobe i postavljanjem zamke, jedna ljubav se raspršuje u hiljadu delića. Ela odlazi ni ne sluteći da njen odlazak gasi tu zvezdu vodilju koja se odjednom pojavila iznad svih njih.
Rid se raspada od bola jer ne zna gde je njegova voljena, Istonov život se lomi kao ogledalo jer je još jedna osoba na koju je mogao da se osloni i do koje mu je stalo, nestala baš kao i njegova majka kad je umrla, blizanci su ludi od besa prema Ridu jer je on krivac a Gidion je pun svojih sranja da bi rešavao Ridova. Kalum, opasan daddy, preslišava svakog od njih i pokušava da reši još jednu brljotinu koju su njegova deca napravila. 

Ele nema, porodica se guši u tišini i prezrivosti, svako ponaosob se ljuti na Rida a on kao lud od nedostatka svoje druge polovine. O da, tek je tada shvatio da je Ela za njega bila spas, bila je svetlost na kraju tunela. Bila je njegova i pre nego su se upoznali. Tamo negde postojala je tako nevina i jaka, toliko jaka da ona njega spasava. 

 
Da li ljubav može biti loša? On, njen neprijatelj? Loš udah, loš izdah, loš pogled, loš osmeh? Otišavši od njega osudila je sebe na bol, ali još uvek je imala ponos, još uvek je želela da ona bude ta koja ne sme biti zgažena. Nije želela da je on ponižava uprkos njenoj ljubavi. Bio je njen najteži teret i najveće beznađe. Bila je sigurna da je utekla Rojalovima i da je sa tim završila sve dok je Kalum ne nalazi. Opet! Ubedivši je da je njen jedini put da se vrati u vilu Rojalovih. 
Vraća se rešena da Rida zaobilazi, da nikoga ne pušta da joj se zavuče pod kožu i postane prijatelj, da ne podlegne čarima života na koji nije navikla. Ali on nije bilo ko, on je Rid, osoba na čiji treptaj pada. Ona je povređena, on je očajan znajući da je kriv za sve.

"Želi da znam da je gotovo, ali oboje znamo da nije. I ranije me je mrzela pa je pala na mene. Ništa se između nas nije zapravo promenilo. I dalje odmeravamo snage, kružimo jedno oko drugog kao podjednaki suparnici, ali tu smo, u ringu, zajedno. A to je jedino važno."

Imao je nadu dok se ona gušila u boli, i možda u krajičku svog srca puštala da se nada uvuče u njega.

"Snažno dlanovima stiskam lice dok ne osetim zube na obrazima. Taj bol poništava bol u mom srcu. Nedostaje mi...Rid. Ljuta sam na sebe zbog toga, ali ne mogu ni protiv toga. Sve ono što sam mu rekla o tome kako sam mislila da me je video... I dalje se tako osećam. Rid usresredi one svoje prodorne plave oči na mene, a ja se osećam kao da mi vidi u dušu. Vidi dalje od grube maske iza koje se krijem. Vidi moje strahove i moju ranjivost i ne osuđuje me zbog toga."

Sve bi to bilo ok da nije njegovog osmeha, kajanja, drhtanja dok joj se pravda i govori istinu. Noći nespavanja, dani puni zaobilaženja, naveli su njihove boli da se sretnu. Ponovo približe i opet daju sebi šansu. Kada se to desi i kada svi oko nje vide da je i ona srećna, stvari se dovode u red. Braća se dovode u red, tata je tu i počinje da obraća pažnju na njih. Svako se bori za svoje JA, za svoje mesto pod nebom intriga, laži i podmetanja nogu kako bi Rojalovi posrnuli. Zvezde su ponovo srećne i svaka je na svom mestu, jer su oni jaki.

"Porodica koja se bori zajedno, ostaje zajedno."

Svaka srecna priča mora da ima i trzavice, kod njih je to Bruk, osoba koja pokušava da ih razori i koja misleći na novac zapravo misli - uništiti sve pred sobom. Na kraju druge priče, Princ od papira je zapravo slomljen princ. Dešava se jos jedna laž, još jedan pad svih njih. Dok gašenje jednog života preokreće sve njih i odvodi njoj dragu osobu, u predvorje njihovog doma i predvorje njihovih života sudbina vraća nekog skroz neočekivanog. Hoće li palata od papira izgoreti ili preživeti ove bure? Ko je jak da se nosi sa gubitkom plavih očiju a ko sa pojavljivanjem drugih plavih očiju... Ko kome više znači i šta su spremni da progutaju kako bi preživeli ostaje u trećoj knjizi.