Sunday 11 December 2016

Keri Chin

Prvi put sam se srela sa Keri Chin pre par godina, kad sam bila trudna, džangrizava i naporna, pa sam vreme ubijala čitajući kiosk ljubavne romane. Kad se muž vraćao sa posla, nije smeo doći kući bez romana 😂
Njene sam volela najviše, i dan danas ih volim, pre neki dan sam pročitala njen viktorijanski roman "Stvar srca", odličan!
Do skora nisam ni znala da piše i na wattpadu, dok mi jedna cura sa stranice nije preporučila Kerin serijal NE. Priče sam spičila za dva, tri dana, sve ih obožavam, ali mi je treća priča NEPRISTOJNA favorit. Miki moj 💓💓💓  
Koja je vaša omiljena Kerina priča, likovi? 
Evo i novih covera za njene predivne knjige, i Keri moja draga da dogodine dočekamo štampano izdanje 😘

Facebook stranica autorke KERI CHIN 
Wattpad nalog autorke KERI CHIN 
  


Ona je mlada arhitektica koja se izborila za novi život, ali se teško nosi sa teretom svoje prošlosti. On je moćni biznismen iz Čikaga koji razvija posao u zemlji svojih predaka i uživa u čarima samačkog života. Od prvog susreta na poslu među njima će planuti neobuzdana strast koja će prerasti u ljubav.
Kada pomisle da im je sreća u zenitu, prošlost će im zakucati na vrata i staviti njihovu ljubav na ozbiljan test...



Ona je uspešna, vatrena dama koja lomi muška srca. On je ugledni biznismen, za koga ne postoje pravila i granice. Spaja ih izazov lova i lovine, ali i želja da vole i budu voljeni. Da li je ljubav dostižna u eksplozivnom sudaru dva ega?



Ona je samouverena i uspešna advokatica, poznata po otvorenom umu i pregovaračkim sposobnostima. Život joj je kontrolisan i isplaniran do poslednjeg detalja jer samo tako može da skriva intimnu tajnu.
On je opako zgodni reli vozač, dominantni muškarac nezgodne naravi i nepopravljivi zavisnik od adrenalina. Brza i opasna vožnja je njegova svakodnevnica, a ekstremni sportovi duševna hrana.
Kada se Nina i Miki napokon upoznaju, životi će im krenuti nepredviđenim tokom. Sukob iz prošlosti ih od početka čini neprijateljima, ali neverovatna strast spaja njenu tajnu i njegovu zavisnost. Za njih počinje opasna vožnja na nepoznatom terenu, u kojoj ni jedno ne zna koja je glavna nagrada, ali revnosno jure ka cilju...

 

Ponekad nam sudbina priredi ono što ni u snu nismo očekivali...  




 Ispod savršene površine, uvek ima nečega što nas čini ne tako savršenim...
Ona je uspešna u svetu bankarstva, dobra i verna supruga. Veruje da je dostigla svoj lični san do trenutka kada shvati da ništa nije kao što izgleda i da su godine u kojima je mislila da je srećna bile samo iluzija.
On je direktor u kompaniji najboljeg prijatelja. Duhovit, zabavan i iskren muškarac koji voli život i voli svoju verenicu. Jedna, naizgled, obična noć će ga spojiti sa očajnom ženom srušenih snova i zauvek mu promeniti život.Da li je neverstvo uvek greh i kazna?