Saturday 31 December 2016

Dejan Manojlović - Čuvar vatre


Izdavač - Laguna
Facebook stranica autora - ČUVAR VATRE

E, ovo je dobro napisan roman. Jedan od onih koji vas svojom intrigantnom pričom i pametnim likovima uvuče u svoj vrtlog dešavanja i u njemu vas zadržava sve dok ne otkrijete pravu istinu. Sve dok se toliko ne sjedinite sa likovima da postajete jedno. Sve dok ne počnete manično okretati stranice ne bi li ste što pre otkrili šta će se sledeće dogoditi.

Nikola i njegova ekipa prirašće vam za srce i lako ćete se pronaći u bar nekom od ovih likova, lako ćete shvatiti njihova razmišljanja i ono što ih pokreće. Roman je prožet i dozom neizvesnosti, tame, brutalnosti, ali i dozom zavodljive melodije muzike i osvežavajuće ljubavi.

"Kada jednom ostaneš sam u noći i shvatiš da je sve što je bilo oko tebe sada negde daleko, ostaju ti samo slike... Ne događaji, ljudi... Ne misli, reči... Samo slike... I u njima vidiš uspomene kroz lica, oblike i boje... Osetiš jedino, ponovo, ono što je u tebi gorelo kada je slika nestala... I tada shvatiš koliko je vredelo... Niko ti to drugi ne može reći, niti ćeš ti ikome moći da objasniš... To je tada samo tvoje... "

Dejan Manojlović uspeo je da odlično napiše jedan roman prepun događaja koji će vas naterati da se zamislite nad sopstvenim idejama, verovanjima i životnim putem na kom se trenutno nalazite. Moja srdačna preporuka!  

Recenzija by Book Blogger 

No comments:

Post a Comment