Tuesday 13 September 2016

Marisa Mejer - Bila jednom jedna...Pepeljasta


Izdavač - Laguna

"Devojka. Mašina. Nakaza."

Tako sebe vidi Pep Lin, izuzetno nadarena mehaničarka i... kiborg. Ali ko je zapravo ova misteriozna devojka? Devojka bez jasne prošlosti. Devojka sa mehaničkim stopalom. Devojka čiji je najbolji prijatelj android. Slučajna mehaničarka izuzetno nesvakidašnjeg princa Kaja. U očima svoje maćehe glavni krivac za svaki loš događaj, a u očima lekara... čudo.
Zavirite u neverovatni univerzum Marise Mejer u kom tama preti da nadvlada svetlost. U kom Lunari predvođeni prevrtljivom kraljicom prete Zemlji međugalaktičkom bitkom. U kom jedan princ pokušava da spasi budućnost svog naroda, po svaku cenu, a jedna naizgled obična devojka mora da donese važnu odluku i napravi prvi veliki korak ka uklanjaju tame koja se nadvila nad njenim svetom.
Ako tražite nešto originalno, glavne likove koji znaju da unesu malo sarkazma i humora i u najteže situacije, fenomenalne sporedne likove koji će vam neočekivano prirasti za srce i akciju koja obećava da postane nešto apsolutno neverovatno u pričama koje slede, ovo je knjiga za vas. Uđite u svet naučno fantastičnih bajki. Verujte mi, nećete želeti da ga ikada napustite.


Recenzija by Book Blogger

No comments:

Post a Comment