Monday 11 November 2019

Drina Steinberg - Jar



“Ljubav koju su uporno poricali, od koje su bežali, kojoj su se stalno vraćali i koju nikad nisu javno priznali.
Ona je za njega govorila da je običan divljak, neotesana sirovina, prljava zver i ljubomorni ludak, a on za nju da je umišljena princeza, razmažena ženetina, sadistička kučka i ljubomorna luda.
U suštini, nisu mnogo grešili kad su opisivali jedno drugo. Oni i jesu bili sve to i zato su bili kao stvoreni jedno za drugo. Tokom dana kad nisu bili u svađi, a kojih je bilo zaista malo, delovali su neverovatno skladno. Bili su jedno. Savršena celina.”

Nakon fantastične trilogije Purpur Arkone i Bejle konačno je stigao i Jar (jeb’o nas Jar), i mogu samo da kažem da sam uživala i da sam jedva ispuštala knjigu dok je nisam završila.
Danima već želim da napišem prikaz, ali pojma nemam kako to da uradim a da ne otkrijem previše, da ne pokvarim svima čitanje, posebno onima koji još nisu započeli ni Miris nasleđa.


“Naučila me je svemu osim kako da živim bez nje.
I krivio sam je zbog toga.”


Srešćete opet likove koje ste voleli, uplovićete u neke nove borbe dobra i zla, bićete srećni, potom i tužni, psovaćete... ali mislim da u tome i jeste lepota čitanja.

“Postoje dani koji ti nametnu sreću onda kad joj se najmanje nadaš, dani koji ti donesu sve ono što si mislio da ti je život nepravedno uskratio ili odneo. Tih se dana treba najviše čuvati. Treba im okrenuti leđa tako da se o njih sva ta sreća odbije, jer taj pesak koji ti razum zamuti samo je predznak nevremena koje će ti razum razbiti. Treba se čuvati tih dana ko zloslutnog kukurikanja pevca posle ponoći. I treba prihvatiti istinu da postoje neki drugi i mi, oni prokleti.”

Emotivno savršenstvo.
Stvarno neću ovde previše da pišem, uzmite knjigu i ne tražite mnogo informacija, ja mogu samo da kažem da se nećete razočarati.


“Znala je Purpur da samo jednom iskrom zapali strasti, da zver u meni probudi, da me na kolena baci samo da bi mi pružila dlan da se makar iz njega nje napijem. Budila je Purpur jednim dodirom sve moje divlje nagone samo da bi ih krotila, da bi se sa njima igrala i da bi mi se na kraju prepustila. Onoliko koliko je ona trebala meni, ja sam trebao njoj.”

Sjajan kraj serijala.
Jar, njegove unutrašnje borbe, čovek, Bog, otac, brat, onaj koji ne prestane da voli čak ni kada smrt umeša svoje prste.
I onaj koji nikada ne odustaje, čak ni kada se čini da izlaz ne postoji.


“Toliko puta sam joj dao obećanja koja nisam mogao održati, tako da odlučih da u ovom istrajem, jer za razliku svih drugih koje sam pregazio, ovo je zavislio samo od mene.”

5 💫

“Sva trojica u istom trenu prasnušmo u glasan smeh, jer eto nas tri muškaraca, tri ratnika, tri mašine za ubijanje, stojimo kao čuvari sveta sa očima uprtim u ništavilo ispred sebe, spremni da u sekundi reagujemo, a opet smo, iako im to nikad ne bismo priznali, u potpunosti podređeni željama naših žena, pa makar se one ogledale u tome šta nosimo i kako izgledamo.”

COVER REVEAL: Once a Myth by Pepper Winters


ONCE A MYTH (Book One of Goddess Isles)
Dark Romance
Coming early 2020 with a release every month thereafter.
Five books in the series.

BLURB:
“There was a boy once. A boy who wasn’t strong enough to save me when I was taken.
There was a girl once. A girl called Tess Snow who sat with me in the dark waiting to be sold.
There was an owner once. An owner who bought me, entrapped me, and made me his unwilling goddess.”


Eleanor Grace is a naïve dreamer. Trusting and young, she believes her book-loving boyfriend can save her when her freedom is snatched and sold. Squirrelled away to an island at dawn, delivered to a man even darkness won’t touch, she’s bound by a contract.

Four men.
Four fantasies.
Four pieces of her soul.

Sullivan Sinclair is the giver of fantasies. Any wish, any desire—he is the master at quenching even the filthiest appetites. His private paradise and perfectly trained goddesses are there for one purpose: to ensure every guest is extremely well satisfied.

He bought her.
He trapped her.
She belongs to him.


PREORDER ONCE A MYTH
Amazon: Coming Closer to Release
Google Play: http://bit.ly/2MtLbEl
Nook: Coming Closer to Release

ABOUT THE AUTHOR:
Pepper Winters is a multiple New York
Times, Wall Street Journal, and USA Today International Bestseller.
After chasing her dreams to become a
full-time writer, Pepper has earned recognition with awards for best Dark Romance, best BDSM Series, and best Hero. She’s a multiple #1 iBooks bestseller, along with #1 in Erotic Romance, Romantic Suspense, Contemporary, and Erotica Thriller.

CONNECT WITH THE AUTHOR:
Instagram: @PepperWinters

Never miss an update! Sign up for Pepper’s newsletter today!