Tuesday 13 December 2016

Sanja Vukosavljević AKA ružaplus

Kad sam letos krenula da čitam wattpad priče,jedna moja cura sa stranice mi je predložila Sanjinu priču "Poslednja suza za nas".Posle par dana mi se i Sanja javila sa predlogom da pročitam priče,i reko hajd da vidimo šta ženska piše.No,za oko mi je prvo zapela njena "Samo malo loša" na kojoj je trenutno radila,bilo je nekih dvadesetak poglavlja koja sam ja progutala za par sati,i onda pizdela za nastavcima 😑😂
Sanja ima tako specifičan stil pisanja,toliko te uvuče u priču,sjedini sa likovima,da dosta često imaš utisak da si u njihovoj koži.Sve samo teče,nema preterivanja,okolišanja,ponavljanja,nema ništa na silu. 
Neću više ništa da kažem,Sanja će se uobraziti 😂

Wattpad nalog autorke RUŽAPLUS
Facebook stranica autorke RUŽAPLUS

 
Gledam svoj odraz u izlogu ispred sebe.Kiša koja lijeva dodatno je priljepila i onako usku i previše kratku crnu haljinu uz moje tijelo.
Crna kosa mi je u mokrim pramenovima priljepljena uz lice,šminka razmazana i potpuno izgledam kao drolja...a tako se i osjećam...
Sad sam zla i bezdušna.Loša.Bezosjećajna kučka...tako je rekao.
Stojim na kiši ispred višespratnice gdje je ušao prije pola sata.Gledam u svoje avetinjsko lice u izlogu.Vidim na staklu odraz njegovog parkiranog audija iza sebe.
Odmaknem se ispod nadstrešnice i podignem glavu do osvjetljenog prozora iznad mene.Vidim obrise muškarca i žene.Njena glava zabačena unazad dok se drži za njegova ramena a on joj polako ljubi vrat...kao meni nekad.
Skinem jednu vrtoglavu štiklu s noge i polako priđem njegovom autu.Na haubi duboko urezem "ĐUBRE MUŠKO"
Zamahnem svom snagom i uz vrisak zabodem štiklu u lim...
Alarm zapišti...čujem njegovo "Šta jebote" kroz otvoren prozor dok koračam niz ulicu.Nasmješim se...
Ja loša?Pa,možda malo šećeru...
Priču možete pročitati na SAMO MALO LOŠA



- I...pričaj kako je bilo,sve detalje hoću da čujem...
Goca me gleda preko sunčanica dok sjeda u stolicu preko puta mene.Da,to je moja drugarica,gospođica Nestrpljiva,hoće sve i odmah.Dan prije sam se vratila sa puta u svoj rodni grad u kojem nisam bila dugi niz godina.Goca zna sa kakvim nestrpljenjem sam čekala da konačno odem i zna i zašto i zato je sad nestrpljiva da čuje sve i odmah.
- Heeeejjj...gdje si ti odlutala - maše mi ispred face - hajde pričaj kakav je,jel se promjenio,jel te prepoznao,jeste pričali...
- Oženjen je - kažem i prekidam je u pola ča ona ostaje sleđene face,širom otvorenih usta.
- Pa dooobroo...tako nešto se moglo i očekivati..šta,niste se vidjeli...koliko...10 mjeseci a ni čuli,mlad,lijep,zgodan...normalno da je oženjen - vergla ona a ja je blijedo gledam.
- 12 - kažem joj - čuj stara,sve je ok,nisam tužna ni razočarana - lažem joj - samo sam to tako rekla da te ućutkam na sekund - smijem se...
Pa,najbolje da počnem sve ispočetka a priča počinje ovako.
Dakle...
Priču možete pročitati na POSLEDNJA SUZA ZA NAS



Duše su se srele....
Kad tijelo bježi od pogrešne ljubavi i srce od zabranjenog osjećaja,postoji li stanica na kojoj mogu sjesti zajedno u jedan voz na putu za sreću?
Duše su se srele...
Kad muškarac odluči da preboli i žena da zaboravi,kad istina postane greška i laž pravedna,postoji li sud koji će odrediti kaznu?
Duše su se srele...
Kad ptica zavoli ribu i riba se preda ptici,postoji li mjesto gdje mogu sviti gnjezdo?
Duše su se srele...
Kad prošlost nadjača sadašnjost a sadašnjost pokopa budućnost,postoli li vrijeme gdje grešne oslobađaju prolaznosti?
Duše su se srele...
Kad se upru oči u oči,i jedne u drugima vide samo sebe,postoji li išta više važno i vrijedno pomena,razmatranja...
Jer jedino što je bitno,i pitanja vrijedno jeste,da li je moguće vjerovati u sutra kad danas nema izgleda na pobjedu iako se osjeti da...
...duse su se srele...
Nova priča koju možete čitati na  RIZIKUJ SEBE 
 
 
Čitajte,komentarišite,ostavljajte vote na wattpad priče koje čitate.To mnogo znači našim talentovanim piscima.
Još priča i autora možete pogledati ovde WATTPAD PISCI