Wednesday 5 April 2017

Holi Blek, Kasandra Kler - Gvozdeni ispit


Izdavač - Laguna

"Magovi ne mare ni za kog i ni za šta, stalo im je samo do toga da unaprede svoje učenje. Kradu decu od porodica. Čudovišta su. Eksperimentišu na deci. Oni su razlog što ti je majka mrtva."

Ovo je ono čemu je Kaluma Hanta otac učio celog života - magija je loša, dovodi samo do destrukcije iako se često ne čini tako i Kalumov cilj mora biti da padne ulazni test za Magisterijum. Ali šta se dešava kada Kal, uprkos svim preprekama i sopstvenim pokušajima sabotaže, ipak zasluži svoje mesto u ovoj legendarnoj ustanovi. Šta se dešava kada počinje sticati prijatelje, opreznu Tamaru i poštenog Arona, i polako se navikavati na život okružen magijom?

 
Pred njim će se naći brojni problemi, teške odluke koje će morati doneti sam, izdaje koje će promeniti sve ono što je mislio da zna, ali i događaji koji će mu pokazati da nije sve crno i belo. Ova knjiga će vas dočekati sa dosta akcije, neverovatnih moći, posledicama strašnog rata koje se još uvek osećaju i, naravno, preokretom koji nećete očekivati. Prepustite se i uživajte u ovoj ludoj vožnji. Ja jedva čekam da vidim šta su to autorke dalje spremile za Kaluma, Tamaru i Arona, ali i njihov svet.

Recenzija by Book Blogger

No comments:

Post a Comment