Saturday, 11 June 2016

Lusi Robinson - Najlepša ljubavna pričaRečenica na naslovnici ove knjige poručuje "Romantična i urnebesno duhovita knjiga" i zbog toga očekivala sam da će knjiga ispuniti moja očekivanja. Ali na početku nisam se povezala sa knjigom i to mi je predstavljalo problem... Medjutim što sam se više upoznavala sa pričom to je ona počela sve više da mi se sviđa, i na kraju me osvojila!

Za Fren taj dan je bio nešto posebno. Sve je krenulo kako je ona htela,napokon je postala televizijski reporter, a pritom taj dan ona je slavila njen trideseti rođendan i njen dečko Majkl vodi je na večeru. Bila je ubeđena da će je Majkl zaprositi i jedva je čekala da mu kaže - DA!
Ali desilo se nešto što Fren nikako nije očekivala...do kraja večeri ce ležati u svom krevetu sama i uplakana bez prstena na ruci, grleći Majklovu čarapu...

Fren je ubeđena da ništa nije skrivila,želi da sazna istinu i zbog toga postaje prava bivša devojka-lujka. Njeni prijatelji koji su njeno pravo blago pokušaće da joj pomognu da preživi tih tri meseca.Oni će je nagovoriti da izađe na osam sastanaka, sa osam nepoznatih muškaraca..ali to neće ići baš tako lako...
Ti delovi kad je na tim sastancima su neverovatno komični. Bilo mi je jako žao Freni sa svim tim muškarcima koji su je spopali. Još jedna stvar koja me je osvojila je njen ludi mačak - Djuk Elington. Taj mali stvarno nije normalan. Nisam videla većeg ulizicu, ali i uplašenka kad je Fren negde putovala.

I kao sto sam rekla od početka mi i nije bila nešto posebna knjiga...Ali autorka je dobro smislila ovu najlepšu priču koja je osvojila moje srce. Freni je trčala za muškarcem koji nije za nju, a pored sebe je imala jedno pravo savršentvo.. Ovi sastanci će joj doneti jedno dobro i lepo iskustvo. Oni će je opametiti.

Ova knjiga me je pridobila definitivno svojim krajem. Par puta sam imala nekih nagađanja ko je pravi, ali nisam baš bila sigurna u sve to. Da li je to Majkl ili mozda neki drugi muškarac otkrijte sami! Ali autorka mi je stvarno dala jednu prelepu ljubavnu priču, sa dosta humora, iskrenog prijateljstva i pouka. Nije sve kako izgleda. Nisu sve osobe onako kako se nama čine. Uvek je pitanje šta se krije u njima...

"Vidiš, Freni, problem je u tome..",najzad je progovorio, a zatim je zastao i oštro me pogledao. Ovo zaista nisam htela da čujem. "Problem je u tome što sam te već video kako se ponašaš u ratnoj zoni. Ti si pravo levo smetalo. O tebi treba brinuti. Ti skačeš od radosti usred uličnih nereda. Nisam siguran da želim da se nađem s tobom usred pucnjave."

Recenzija by Dragana Stojanović

No comments:

Post a Comment